Handbal: Gloria mică arată bine! Lotul echipei a doua, aproape definitivat! Vezi noutăți!

Până în 15 iulie, conducătorii Gloriei vor să închidă lista cu lotul echipei de tineret, care va juca în Divizia A și va da echipei mari multe jucătoare sub 22 de ani.

Până astăzi, au semnat contracte cu gruparea bistrițeană 10 jucătoare. De la Târgu Mureș, alături de antrenorii Claudiu și Mihaela Evi, au venit Andreea Târșoagă (inter stânga),  Maria Ola (inter stânga), Flavia Stan (portar) , Roxana Guță(extremă stânga) și Luciana Bercea (inter dreapta). Urmează să mai vină și Tania Coșarcă (centru).

De la Odorheiu Secuiesc, din liga a doua, au venit Noemi Balint (centru) și Krisztina Munteanu (inter stânga).

De la Cluj-Napoca, au fost transferate Luana Drăgunoiu (extremă dreapta) și Miruna Pica (inter dreapta)  

De la Știința București a fost adusă Anca Moroianu (FOTO)– portar, sora mai mare a andrei Moroianu.

Și urmează să se mai semneze contracte cu două bistrițence care joacă la Oradea și Târgu Mureș, Denisa Gaga (centru)  și, respectiv, Flavia Buican (pivot) .

Toate aceste fete au performanțe remarcabile la loturile de junioare și tineret, fiind vârfuri ale ultimelor generații.

Astfel, Gloria – tineret se va reuni în 16 iulie și va începe pregătirea pentru Liga a doua. Este programat un cantonament la Colibița și multe meciuri amicale. Fetele urmează să locuiască la Centrul de cazare din Curtea Școlii Sfânta Maria, care va fi finalizat în următoarea lună.

Având un minim de 8 jucătoare senioare sub 21 de ani înscrise la startul ligii secunde, Gloria tineret scapă echipa mare de condiția de a juca în prima ligă cu jucătoare sub 21 de ani.

Mai mult decât atât, la Gloria – tineret se vor antrena fete care vor avea drept de joc în Campionatul Național de junioare 1. Deocamdată, postul de antrenor principal la junioare 1 i-a fost propus tehnicianului Radu Moldovan și se așteaptă un răspuns din partea acestuia.

 | 1.105 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *