Handbal: Gloria își face echipă de tineret și o înscrie în Liga a doua! Cine-o va antrena și când vor fi meciurile

Conducătorii clubului bistrițean lucrează intens la un proiect unic în România. Gloria încearcă să înscrie echipe în competiții oficiale la toate categoriile de vârstă! De la junioare 3 până la echipa mare, clubul bistrițean va fi reprezentat în toate întrecerile organizate de FRH.

Surpriza cea mai mare va fi legată de o echipă de tineret, care va juca în Liga a doua încă din această toamnă. Ea va fi formată din tinere talente care vin de la Gloria Junior, centrul format anul trecut cu sprijinul Consiliului Județean sau aduse din toată țara. Jucătoare sub 20 de ani vor forma o garnitură care va juca în deschiderea meciurilor de primă ligă.

Gloria – tineret va fi antrenată, probabil, de soții Evi de la Târgu Mureș.

”Mihaela și Claudiu Evi sunt cei mai buni antrenori de copii și juniori din România. Au câștigat 5 titluri de campioni naționali în ultimii 7 ani doar cu ce au crescut ei la Târgu Mureș. Încercăm să-i aducem la Bistrița iar dacă vom reuși va fi o mare realizare. Împreună, am gândi toată piramida handbalului bistrițean, de la cele mai mici handbaliste, până la echipa mare”, spune Horațiu Pașca pentru sportulbistritean.ro.

Campionatul primei ligi începe la finalul lunii august iar cel din Liga a doua la finalul lunii septembrie!

 

 | 3.550 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *