Handbal: Gloria deschide sezonul de junioare 2 cu o victorie de moral!

Gloria a învins astăzi, în Sala Polivalentă, cu 29-19, pe LPS Atletik Satu Mare, în prima etapă a Campionatului Național de junioare 2.

Jucătoarele antrenate de Carmen Mican au condus categoric pe toată durata partidei, la pauză fiind 16-7. Cea mai bună marcatoare a fost interul Elena Zaharie, cu 11 goluri, care mai de care mai frumoase.

”Mă bucur că am început campionatul cu o victorie, ce ne va da încredere pentru partidele următoare. Le felicit pe fete, au dat dovadă de seriozitate și ambiție. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în formarea și înscrierea în campionat a acestei echipe”, spune Carmen Mican.

Gloria joacă la junioare 2 într-o serie cu Liceul Liviu Rebreanu Turda, CSS 2 Baia Mare, HCM Oradea, LPS Târgu Mureș și LPS Satu Mare. În etapa viitoare, bistrițencele joacă tot acasă, duminica viitoare, cu echipa din Oradea.

Gloria: Andronesi, Harosa, Adochie, Senocico (1), Linca (2), Cosma (1), Beldean (5), Feldrihan (1), Felcian (2), D. Pop (1), Dreptate (4), Țînca (1), Zaharie (11), Suciu (2), Hordoan

 | 513 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *