Handbal: Gloria câștigă fluierând! Victorie clară în prima etapă! (VIDEO)

Echipa bistrițeană de handbal a câștigat primul meci din noul sezon cu 30-25 în fața echipei CSM Roman, dar diferența de valoare a fost mai mare decât o arată scorul.

Bistrițencele arată bine nu doar în noul echipament, ci și în joc. Cu noile achiziții, Pașca are variante suficiente la îndemână ca să-și arate calitățile de antrenor. Și a făcut-o în acest prim meci, folosind o mulțime de permutări, rotindu-le pe posturi în toate felurile, jucându-se cu tot felul de variante.

Elisei, vedeta echipei bistrițene a început inter stânga, a jucat extremă și a încheiat în centru. A jucat perfect pe toate posturile. Teodora Bloj a intrat de-abia în minutul 25, dar a fost destul ca să cucerească sala. Garcia Avila e aur curat pentru Daniela Rațiu, care poate respira liniștită din când în când, munca de pivot fiind asigurată.

În poartă, Măzăreanu a făcut minuni iar când n-a mai putut a intrat Inculeț, Sântămărean fiind accidentată. Și cel de-al treilea portar al Bistriței a bifat direct un 7 metri apărat, un debut cum nu se putea mai bun.

Lângă noile venite, Oana Chirilă Țiplea a marcat din nou din toate pozițiile, dar mai relaxată ca altă dată. Prisităvița, Szabo, Rodriguez și  Tetean s-au schimbat între ele pe linia de 9 metri, într-un ritma amețitor pentru adversare iar Dincă, Zegrean și Paraschiv au făcut spectacol pe extreme.  Toate alcătuiesc o echipă frumoasă a Bistriței, susținută de o sală plină.

O echipă ce a condus tot meciul pe tabelă și nu s-a temut nici un moment că poate pierde.

Au marcat pentru echipa noastră: Oana Țiplea (8), Daniela Rațiu (6), Valentina Ardean Elisei (4), Nicoleta Dincă (3), Magdalena Paraschiv (2), Teodora Bloj (2), Szilvia Szabo (1), Almudena Rodriguez (1), Andreea Tetean (1), Paula Garcia Avila (1), Laura Pristavița (1).

În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 12 din 37 mingi aruncate de jucătoarele CSM Roman pe poarta sa ( 32 % ) iar Ana Maria Inculeț 1 din 1 ( 100 % ).

 | 1.983 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *