Handbal: Gloria câștigă la 10 goluri cu ultima clasată în Danemarca!

Gloria a câștigat categoric în meciul al doilea al turneului de la Busan. A fost 32-22 (14-8) cu echipa daneză Ringkobing, retrogradată în liga a doua după ce s-a clasat pe ultimul loc în campionat, cu doar 6 puncte, la 40 de campioană, Odense.

După înfrângerea din prima zi a turneului din Coreea de Sud, suferită în fața naționalei Angolei, Gloria Bistrița-Năsăud a jucat miercuri cu echipa daneză Ringkobing, retrogradată în eșalonul secund la finele sezonului precedent.

Horațiu Pașca zice că adversarul a fost, oricum, peste multe echipe din Liga Florilor: ”Am fost mult mai concentrați pe faza de finalizare. Am reușit să marcăm aproape la orice ocazie clară pe care ne-am creat-o și mā bucur cā evolutia scorului a fost una care să-mi permită să folosesc tot lotul.
Multe momente bune și pe faza de apărare. Sper ca jocul nostru să arate din ce în ce mai bine!”

Au jucat: De Paula, Nenezic, Inculeț – Szabo 5 goluri, Vasileuskaya 5, Pristăvița 4, Bloj 3, Paraschiv 3, Ardean Elisei 3, Todor 2, Rațiu 2, Moroianu 1, Țanc 1, Șamanț 1, Dincă 1, Ilyina 1, Zegrean.

 | 531 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Bani publici cheltuiti complet aiurea !Astia suntem. Publicitate pt Radu Moldovan de la Consiliul judetean BN sa fie…..Tot ce conteaza. Aaa . Si leafa NESIMTITA probabil cu parandarat a lui Pasca si numeroasa lui gasca…

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *