Handbal: Gloria aduce un portar de la Slobozia!

După plecarea Vioricăi Țegean, echipa bistrițeană a reșușit să completeze locul rămas liber în poartă. A fost legitimată Ana Maria Inculeț, care se va alătura Cristinei Sântămărean și Anei Măzăreanu pe lista portarilor de la Gloria.

Ea are 23 de ani și și-a facut junioratul la LPS Iasi, echipa cu care a obținut două medalii de aur și una de bronz la Campionatul National dar și două titluri de campioană la Olimpiada națională a sportului școlar. Ulterior, a evoluat timp de 4 ani la HC Zalău, echipa cu care a câștigat medalia de bronz în 2017.
În sezonul precedent Ana-Maria Inculeț a fost legitimată la la HCM Slobozia.

A facut parte din loturile de cadete, junioare și tineret ale României cu care s-a calificat la Campionatele Mondiale și Europene.

Cel mai bun rezultat al Ana-Mariei a venit în anul 2012 la Campionatul Mondial din Muntenegru când împreună cu echipa a obținut locul 4.
Ana-Maria Inculeț va juca la Bistrița cu numărul 94.

”Am ales să joc la Gloria 2018 Bistrița Năsăud pentru că este o echipa aflată într-un continuu progres și a făcut o figura frumoasă în precedentele sezoanele ale ligii Florilor. Sunt încrezătoare și îmi doresc sa ajut echipa la îndeplinirea tuturor obiectivelor. Aștept cu nerăbdare să iau primul contact cu colegele și echipa tehnica dar și cu publicul bistrițean.”, a declarat Ana Maria Inculeț.

 

 | 2.363 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Alt transfer de stifturi refuzate si expirate .. Refugiu pt nulitati la Bistrita …?

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *