Handbal: Gloria, la a 4-a înfrângere consecutivă! A fugit de la a 5-a! Clubul tace mâlc!

Gloria a încheiat mai repede decât era preconizat inițial turneul ei în străinătate. După două înfrângeri în Ungaria, cu două codașe, echipa bistrițeană a pierdut și primele două partide din turneul de la Most (Cehia). Iar la al treilea joc nu s-a prezentat, organizatorii căutându-i de urgență o înlocuitoare.

A fost cu 25-18 cu Thuringer și 24-18 cu Banik Most, ultimul meci fiind programat cu Perla Lublin și anulat.

E îngrijorătoare și lista jucătoarelor indisponibile, pe care se află Darly de Paula, Moisă, Dincă, Kovacevic, Rațiu, plus Barbosa și Rodrigues – în recuperare după Jocurile Olimpice.

Jenantă e și comunicarea clubului bistrițean din subordinea Consiliului Județean. Ni se transmit pe pagina de facebook felicitări la orice zi de naștere a angajaților din club, dar nu se comunică informații atât de importante, dacă ele nu au o tentă pozitivă.

”După pregătirea din Ungaria, handbalistele noastre au disputat și în Cehia două partide amicale în compania Thuringer HC și DHK Banik Most. La fel ca și primele întâlniri și acestea s-au dovedit a fi extrem de utile, mai ales că se apropie meciul din optimile de finală ale Cupei României”, se spune sec în postarea clubului, pe o pagin, altfel, extrem de active.

Urmează Cupa României, cu multe meciuri la Bistrița, printre care Gloria – CSM București, în 24 august, în optimile competiției.

 

 | 1.762 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Banii bostritenilor cu milioane de euro, sunt aici . La mîna interlopilor vremelnici ! Rusine Consiliului Județean si obscurului care ..conduce !

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *