Handbal: Gata cu vacanța! Miercuri se reia sezonul. Meci greu cu Măgura Cisnădie!

CSM Bistrița va juca miercuri, de la 17.30, cu Măgura Cisnădie, în antepenultima etapă a turului Ligii Florilor.

Sala Polivalentă, cosmetizată exemplar începând din acest an, va găzdui primul eveniment din 2018. Partida nu va fi televizată și va fi arbitrată de R. Iliescu și P. Manea din București.

Biletele s-au pus în vânzare începând de ieri, la același preț de 10 lei, cu reducere de 50 la sută pentru pensionari și copii. Casa de bilete de la Sala Polivalentă se redeschide astăzi la ora 17.30 șimâine de la 16.30.

Din lotul bistrițean lipsește doar Nicoleta Dincă, nerefăcută după accidentarea de la sfârșitul anului, iar Roxana Cârjan și Magda Paraschiv au probleme de sănătate, dar se contează pe refacearea lor până la ora jocului. Echipa oaspete nu are indisponibilități importante. În teren se va afla și Dana Crap, transferată anul trecut la echipa sibiană după un sezon destul de bun la Bistrița.

Măgura Cisnădie a avut un parcurs foarte bun în prima parte a campionatului, fără înfrângere în ultimele 6 etape. A câștigat 5 meciuri la rând, cu Slobozia, Brăila, Rapid și în deplasare, la Roman și Brașov. În ultimul meci din 2018 a remizat acasă cu echipa din Craiova, dar golul egalării craiovene a venit după terminarea timpului regulamentar și a fost contestat îndelung de către gazde.

”Se pare că în ultima vreme cei din Cisnădie au găsit rețeta către succes, investind în vară foarte mulți bani în această echipă. Au o legiune importantă de brazilience, dar cele mai periculoase mi se par a fi tot Ada Moldovan și Roxana Gatzel, care își trăiesc acolo a doua tinerețe. Va fi un debut foarte greu. Aștept o sală plină. Sperăm într-un rezultat pozitiv și vreau să le oferim o bucurie oamenilor la început de an.”, declară Horațiu Pașca, antrenorul principal al echipei bistrițene.

 

 

 | 579 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *