Handbal: Fetele de la CSM, victorie muncită acasă cu Universitatea Reșița: 27-24 (17-10)

 

 Etapa a  noua a returului Diviziei A la handbal feminin, seria B, a programat în sala Polivalentă din Bistrița, partida dintre  CSM din localitate și Universitatea Reșița, cele două echipe fiind, înaintea acestui joc, vecine de clasament, locul 9 bistrițencele și locul 10 reșițencele. Gazdele încep bine jocul și conduc cu 3-0 în minutul 7, cu 6-3 în minutul 12, cu 9-5 în minutul 16. După 10-7 în minutul 22, bistrițencele se desprind la șase goluri diferență în minutul 25, scor 13-7, apoi la șapte goluri în minutul 28, scor 16-9, prima repriză se încheie cu scorul de 17-11.

Repriza a doua oaspetele încep mai bine și reușesc să reducă diferența la patru goluri, scor 18-14 în minutul 35, la trei goluri, scor 19-16 în minutul 39, după care bistrițencele măresc diferența la șase goluri, scor 22-16, în minutul 43, 24-18 în minutul 49. Oaspetele reduc diferența la trei goluri, scor 24-21 în minutul 51, aceeași diferență va fi consemnată și la finalul partidei, scor final CSM Bistrița – Universitatea Reșița 27-24. Gazdele au făcut o primă repriză bună, după care în repriza a doua oboseala și-a spus din nou cuvântul, la această partidă antrenoarea Carmen Mican a avut pe banca de rezervă doar o singură jucătoare de câmp aptă. De remarcat revenirea în cadrul echipei  a jucătoarei Andreea Suciu, care, deși nerefăcută în urma intervenției chirurgicale suferite, a ținut să fie pe bancă alături de colegele ei. De asemenea este de remarcat evoluția Ligiei Ilieșiu care a reușit să marcheze mai mul de jumătate din golurile bistrițencelor.

 Lotul folosit de antrenoarele Carmen Mican și Loredana Buf: Georgiana Stoleru-Martin, Andreea Balogh, Paula Mărtari, Alina Domniți, Ligia Ilieșiu(15 goluri), Lia Cira(1), Elisabeta Cadar(4), Irina Boiciug(3), Denisa Dorhoi, Andreea Suciu, Andrea Săsărman(1), Ancuța Mușină(3).

Carmen Mican, antrenor:”Am făcut o primă repriză bună, după care în repriza a doua oboseala și-a spus cuvântul. Când ești oboist orice indicație primită de pe bancă nu o mai poți judeca correct. Felicit fetele că au lupta până la finalul jocului și au reușit să câștige. Este o perioadă grea pentru noi și din cauza programului competițional care suferă modificări datorate fazelor superioare ale campionatului național al junioarelor I. Vreau să transmit tuturor celor care ne-au ssusținut sărbători fericite”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 996 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *