Handbal: Fetele de la CSM Bistrița au pierdut derby-ul de la Vâlcea: Național Rm. Vâlcea ”“ CSM 34-25 (14-9)

A treia etapă a returului Campionatului  Diviziei A la handbal feminin, seria B, a programat în la Rm. Vâlcea, întâlnirea dintre Național din localitate, locul 3 în clasament după 11 etape și CSM Bistrița, ocupanta locului 4 în clasamenul seriei, partida fiind considerată derby-ul acestei etape.  A fost un joc care gazdele, cu 7 campioane mondiale de junioare în lot s-au impus în fața bistrițencelor care au prins o zi mai slabă.

Jocul a fost unul echilibrat până în minutul 10, scor 4-4, după care gazdele se distanțează la 4 goluri diferență, scor 8-4 în minutul 17, 11-7 în minutul 25, prima repriză încheindu-se cu 5 goluri avantaj pentru vâlcence. După pauză gazdele se duc la 7 goluri diferență, scor 17-10 în minutul 34, bistrițencele reduc diferența la 5 goluri în minutul 39, scor 20-15, vâlcencele marcând 3 goluri consecutive și scorul a devenit 23-15 în minutul 42. Diferența de 8 goluri s-a menținut până în minutul 51, scor 30-22, bistrițencele revin la 30-25 în minutul 56, pentru ca pe final de joc gazdele să marcheze 4 goluri și să stabilească scorul final.

Lotul folosit de Horațiu Pașca și Radu Moldovan:  Roxana Caragea, Andreea Covaci,  Elisabeta Cadar( 1 gol), Irina Boiciug(2), Denisa Dorhoi(1), Mădălina Mândru,  Raluca Buia, Simina Vezentan(13), Cristina Andriță(1), Carla Puta(2), Andra Sabău, Alina Bota(4), Lia Cira(1), Bianca Zegrean, Alexandra Lazăr.

Horațiu Pașca, antrenor:” Am făcut un joc slab în compania unei echipe bune, s-a resimțit din plin lipsa unui cantonament centralizat de pregătire fizică și a jocurilor de pregătire înainte de începerea sezonului de primăvară din cauza lipsei banilor. Acest lucru nu scuză cu nimic lipsa noastră de combativitate și lipsa dorinței de a obține victoria. Vom face o analiză la rece a acestei partide, deoarece urmează pentru noi un joc foarte dificil, acasă cu Cisnădie, o echipe cu un buget 5 ori mai mari decât al nostru și care are obiectiv promovarea

Sportulbistritean.ro

 | 712 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *