Handbal: Fetele de la CSM Bistrița au început pregătirea pentru sezonul de primăvară (VIDEO)

După o binemeritată vacanță, fetele de la CSM Bistrița, pregătite de Horațiu Pașca și Radu Moldovan,  și-au reluat pregătirea pentru returul acestei ediții a campionatului diviziei A, care se va relua pe 25 ianuarie. Deși au început pregătirile în condiții nu tocmai propice performanței, îmbrăcate gros, cu căciulă și mănuși, din cauza frigului din sala Polivalentă, bistrițencele trag din greu la antrenamente pentru a demonstra că locul 4, ocupat la finalul turului, nu a fost unul întâmplător.

Bistrițencele vor aborda returul cu același lot de jucătoare, cu excepția Cristinei Cămărășan și Monica Șutu, care au renunțat la activitatea de performanță, în timp ce la capitolul veniri, Horațiu Pașca speră să o aducă împrumut pe Alexandra Lazăr, un pivot de la Zalău.

Lotul cu care Horațiu Pașca și Radu Moldovan vor ataca returul:  Roxana Caragea, Andreea Covaci,  Elisabeta Cadar, Irina Boiciug, Denisa Dorhoi, Mădălina Mândru,  Raluca Buia, Simina Vezentan, Cristina Andriță, Carla Puta, Bianca Zegrean,  Andra Sabău, Alina Bota, Lia Cira, Anca Ciorean.

Sportulbistritean.ro


 | 741 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *