Handbal: Fetele de la CSM Bistrița au început pregătirea pentru noul sezon!

Cu o nouă conducere tehnică, formată din Horațiu Pașca, antrenor principal și Radu Moldovan, antrenor secund și cu un obiectiv îndrăzneț, promovarea în liga națională, fetele de la CSM Bistrița au început pregătirile pentru sezonul 2014-2015.

Noul staff tehnic a început pregătirea cu lotul care a încheiat ediția trecută de campionat, mai puțin Ligia Ilieșiu și Andreea Covaci care au fost învoite pentru rezolvarea unor probleme personale, Horațiu Pașca dorind să aducă la echipă 3-4 jucătoare cu experiență, necesare pentru îndeplinirea obiectivului propus. Bistrițencele se vor pregăti în Bistrița, specific în Sala Polivalentă și fizic pe pista stadionului Jean Pădureanu până în data de 25 iulie când se va pleca într-un cantonament la Vatra Dornei.

 Horațiu Pașca, antrenor:” Am acceptat să vin la Bistrița deoarece am găsit aici un proiect ambițios, un proiect pornit un pic cam târziu. Dar cum orice lucru important pe care îl facem în viață presupune și unele riscuri și acest proiect are riscurile lui, riscuri pe care eu personal mi le-am asumat. Obiectivul nostru este promovarea în liga națională, un proiect realizabil, dacă vom reuși să mai aducem 3-4 jucătoare de valoare. Sper din tot sufletul să reușim să ducem Bistrița în elita handbalului românesc feminin”.

Sportulbistritean.ro


 | 697 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *