Handbal feminin, CSM Bistrița ”“ CSS Caracal 30-32: Ne bat și copiii!

 

CSM Bistrița a jucat slab și a pierdut două puncte acasă în fața unei echipe formată în totalitate din junioare 1 și 2. Meciul cu CSS Caracal a contat pentru etapa a 8-a din Divizia A de handbal feminin.

Fără nici un post acoperit ca lumea și cu singura jucătoare de Doamne-ajută ținută mai bine de 20 de minute pe tușă, CSM Bistrița a dezamăgit din nou.

Adversarele din Caracal au condus cu 16-17 la pauză, după multe greșeli în tabăra noastră. Spectatorii, prezenți în număr destul de mare la Sala Polivalentă (250), au sperat într-o revenire după pauză, dar festivalul erorilor bistrițene a continuat și în repriza a doua.

Repriză începută fără cea mai bună jucătoare a CSM-ului, Ligia Ilieșiu, ținută inexplicabil pe bancă în ultimele 10 minute din finalul primei părți și aproape 15 din partea a doua.

La 23-26 în minutul 56, bistrițencele se puteau apropia de egalare după ce oaspetele au rămas în 4 jucătoare de câmp. Dar greșelile au devenit penibile, fetele noastre ratând atacul și primind gol în superioritate numerică.

Pe final, Carmen Mican și-a amintit de Ilieșiu, a trimis-o în teren și cu ajutorul ei echipa bistrițeană s-a apropiat la un gol. „Pericolul” egalării a fost simțit și de arbitri, care imediat ne-au anulat un atac și au inventat un 7 metri la poarta noastră.

Ultimele 3 minute s-au jucat cu sala în picioare, dar Ligia a aruncat în tabelă iar Adana Pop în portar, ambele de pe linia de 7 metri. Partida s-a încheiat la două goluri în favoarea adversarelor și a mai arătat o dată toate slăbiciunile echipei noastre, la orice capitol posibil.

CSM: Martari, Balogh, Covaci, Mușină, A. Săsărman, Ilieșiu, Filipaș, Cadar, Boiciug, A. Pop, Dorhoi, Hangan, A. Săsărman jr.

CSS Caracal: Brâncoveanu, Neagoe, Peleasă, Rădoi, Mircescu, Cileanu, Nicolescu, Constantinescu, Ilie, Gărăcel, Costea, Stoica, Moraru, Cicic

Au arbitrat clujenii Coroian și Potora

 

 

 | 647 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *