Handbal feminin: Cel mai bun meci de până acum, cadou de ziua antrenoarei!

CSM Bistrița a reușit o victorie spectaculoasă și categorică în etapa a 9-a din Divizia A, 37-21 cu CS Timișoara. Victoria a fost dedicată antrenoarei Carmen Mican, care a împlinit astăzi 46 de ani.

Bistrițencele s-au revanșat după 3 meciuri proaste și au arătat că știu și pot mai mult decât până acum.  Cu Andreea Suciu în mare poftă de joc și cu Paula Martari greu de bătut în poartă, fetele au dansat pe teren de ziua antrenoarei lor, au desenat trasee pe care nu le-au mai arătat vreodată în acest campionat, s-au apărat și au marcat ca la un antrenament cu jaloane. Adana Pop a fost mai iute și mai abilă decât în toate partidele din acest tur la un loc, Ligia Ilieșiu și Andrea Săsărman au sărit de pe semicerc mai ceva ca la kangoo jamps, iar Dorhoi și Cadar s-au bătut pe centru ca la Termopile. 

Efectul a fost garantat. Spectatorii au gustat un meci rar  în ultima vreme la Bistrița, o victorie ce poate descătușa handbalul feminin bistrițean.

CSM: Martari, Balogh, Covaci, A. Săsărman (4), Suciu (4), Dorhoi (3), A. Pop (14), Cadar (6), Ilieșiu (6), Mușină, Boiciug.

Adrian Linca


 | 1.010 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *