Handbal! Emoții după cantonamentul de la mare! ”Acolo era un haos total! Așteptăm testele pentru Covid!”

Echipa bistrițeană de handbal a încheiat vineri cantonamentul de la Mamaia. Horațiu Pașca e foarte mulțumit de antrenamentele de la malul mării și spune că toți parametrii propuși au fost atinși.

”Ne-a mers bine la mare, am reușit tot ce ne-am propus. Mă bucur că toate jucătoarele au răspuns excelent tuturor cerințelor și că nu avem probleme de sănătate. Cu excepția Marianei Costa, care are o accidentare ușoară și în zilele următoare va fi recuperată”, spune Pașca.

Antrenorul bistrițean e îngrijorat însă în privința testelor pentru Coronavirus, pe care toată echipa le va face mâine dimineață.

”Mi-ar părea rău să avem probleme din acest punct de vedere. Ni s-ar da peste cap toată munca. Am mari emoții, fiindcă la mare era un haos total. Dacă nu te ferești tu, acolo nu te ferește nimeni. Am încercat să ne protejăm cât am putut de mult. N-am intrat în aglomerații, mâncam într-o zonă separată, dezinfectam tot. Dar acum, fetele au primit 3 zile libere, unele s-au dus acasă. Cine știe ce surprize pot apărea”, mărturisește antrenorul Gloriei.

Dacă testele vor ieși bine, echipa va continua pregătirea în sală, la Bistrița, cu toate normele respectate. Apoi va juca un prim meci amical, acasă, cu Baia Mare, după un alt set de teste efectuate de ambele tabere. În programul de pregătire figurează și un turneu în Cehia, între 12-15 august, cu echipe tari, printre care se află Perla Lublin sau Thuringer.

 | 1.491 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Ei s-au dus tocmai in Mamaia.. Iti dai tu seama! O locatie din sudul litoralului ar fi fost rea sa inteleg. Unde e si mai ieftin, si mai liber…

    Dar ne place sa ne lafaim.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *