Handbal: Egal la Slobozia! CSM Bistrița, în grafic și după această rundă

Echipa bistrițeană de handbal a câștigat un punct la Slobozia, în fața unei echipe care se bate pentru evitarea retrogradării.

Bistrițencele au jucat la victorie, dar nu le-a ieșit meciul decât pe jumătate. Fetele noastre au fost conduse până în minutul 15, apoi au egalat și au preluat conducerea însă nu au reușit să se desprindă decât la câte un gol diferență. Pe final, cu doi de 7 metri, Slobozia a forțat egalarea și a reușit-o.

Au marcat pentru CSM Bistrița: Oana Chirilă (9), Szilvia Szabo (5), Almudena Rodriguez (4), Laura Pristăvița (4), Daniela Rațiu (3) și Bianca Zegrean (2).

Ana Maria Măzăreanu a salvat 8 aruncări din totalul de 29 aruncate de jucatoarele gazdă pe poarta sa (27 %), în timp ce Viorica Țăgean a salvat 6 din cele 12 trimise de handbalistele AHCM Slobozia pe poarta CSM Bistrița (50%).

 

 | 2.924 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. iNCAODATA pASCA SI-A ARATAT LIMITELE! fARA mOLDOVAN LA BUTOANE CU FLUIERASII ERA SI ANUL ASTA PE LOCUL 8-10. dE VAZUT PANA CAND . jUCATOARELE SI VESTIARUL IL CONTESTA DIN CE IN CE MAI MULT ! DOAR MOLDOVAN-CJ BN SI JUCATPARELE L-AU RIDICAT . LA NATIONA DUS DE Oana Chirila clar , altfel nu pupa o suta de ani, nici la junioare ! Dar …

    Post a Reply
    • Vorbesti tampenii si aberezi . Esti un invidios si un frustrat . Shame on you

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *