Handbal, Divizia A: Gloria, campioană de toamnă!

Jucătoarele antrenate de Mihaela și Claudiu Evi au câștigat și ultimul joc din 2021, 23-20 cu CSU Reșița și au încheiat anul pe primul loc în una dintre cele două serii ale ligii secunde.

A 8-a victorie la rând a fost obținută cu multă muncă, după un început mai moale și ezitant. Adversarele de azi, conduse din teren de Vezentan – fost inter al Bistriței în Divizia A și fără antrenor principal – aflat în carantină, au arătat ca o echipă bună de liga a doua și au avut momente în care au condus jocul.

Puține însă și fără constanță, marea majoritate a timpului fiind dominat de bistrițence. Avându-le în prim plan pe Maria Țanc – inepuizabilă în centru și pe Lulu Drăgunoiu – foarte activă pe dreapta, Gloria a muncit pentru fiecare minge și a câștigat absolut meritat acest meci.

Urmează o vacanță așteptată și apoi ultimele 3 etape din retur, programate în ianuarie. Când se va juca și derby-ul cu CSM Târgu Jiu, echipa cu care Gloria se află la egalitate, 24 de puncte (glolaveraj mai bun pentru bistrițence).

Au marcat pentru Gloria 2018: Maria Țanc – 13 goluri, Luana Drăgunoiu – 5, Miruna Pica – 2, Munteanu Korodi Krisztina – 2, Cristina Lung – 1

 

 | 1.916 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Sport de masă la acest nivel, f slab !!!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *