Handbal, Cupa EHF: Gloria are șanse de calificare în sferturi chiar dacă pierde cu polonezele din Lublin!

Gloria joacă duminică, de la ora 18.00, cu MKS Lublin, în penultima etapă din faza grupelor Cupei EHF. Echipa bistrițeană rămâne cu șanse de calificare după înfrângerea suferită de ERD la Odense (31-24), chiar și dacă va pierde, mâine, cu Lublin.

Aflate la un punct în spatele unguroaicelor de la ERD, bistrițencele au varianta unei victorii în această duminică și apoi a unui egal în Ungaria. Sau a unei înfrângeri cu Lublin și a unei victorii în Ungaria, în meciul decisiv.

Important este că, în orice situație, calificarea se joacă în ultimul meci al grupei, în 9 februarie, în Ungaria.

Ultima etapă: Lublin – Odense, Erd – Gloria. Se califică în sferturi primele două din cele 4 grupe.

Pentru meciul cu Lublin, biletele s-au epuizat și se va juca din nou cu casa închisă.

”Chiar dacă MKS Lublin are doar un punct în această grupă și trece printr-o perioadă destul de dificilă, cu multe accidentări, cred că jucătoarele de bază pe care le-au folosit și în grupele Ligii Campionilor sunt valide și pregătite de joc. Întâlnim un adversar dificil, obișnuit cu jocurile de o înaltă factură tehnică. Probabil că polonezele vin cu orgoliul rănit la Bistrița, în căutarea primelor puncte din această grupă. Sper să reușim să depășim momentul Craiova și să ne concentrăm pe jocul de mâine. Avem o șansă importantă și ne dorim foarte mult să profităm de ea. În condițiile în care vom reuși să ne impunem în fața MKS Lublin, urcăm pe locul II în grupă iar meciul din Ungaria devine decisiv. Îmi doresc mult, la fel ca și la meciul cu Odense, publicul din sală să fie al 8-lea jucător” spune Horațiu Pașca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN

Partida de mâine,duminică, va începe la ora 18.00 și va fi arbitrată de o brigadă din Lituania, formată din Gytis Sniurevicius și Andrius Grigalionis. Delegat EHF: Shqipe Bajcinca Brestovci (KOS).

Meciul este transmis în direct de TVR

 

 | 1.467 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *