Handbal: CSM București a bătut Măgura Cisnădie la 20 de goluri! Oare ce ne-așteaptă?

Campioanele Europei au câștigat, luni, la o diferență de 20 de goluri, scor 43-23, partida diputată în sala Rapid, cu Măgura Cisnădie, în primul meci din etapa a 9-a din Liga Națională.

Handbalistele de la CSM  au făcut un veritabil antrenament cu public înaintea returului de la Gyor din Liga Campionilor. 

Iulia Curea a înscris cele mai multe goluri pentru gazde. Pentru Măgura Cisnădie, Alina Horjea a marcat 9 goluri.

Antrenorul campioanei Europei, Jakob Vestergaard, a rulat întreg lotul și, la pauză, bucureștencele aveau un avans de șapte goluri, scor 18-11. 

Contraatacurile tăioase valorificate de Curea, Mehmedovic sau Martin, aruncările de la 9 metri din care au marcat Bazaliu și Torstenson sau golurile de pe semicerc reușite de Manea și Lobach au transformat meciul într-un galop de sănătate pentru ”tigroaice”.

Pentru CSM București urmează întâlnirea din Liga Campionilor cu Gyor, în deplasare, vineri, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.

CSM Bistrița va primi vizita echipei bucureștene în 13 noiembrie, în etapa a 10-a, după partida pe care bistrițencele o vor juca în acest week-end, la Ploiești.

 | 664 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *