Handbal: CSM Bistrița, debut cu dreptul în turneul de la Tg. Mureș!

După trei săptămâni de pregătire la Bistrița, fetele de la CSM au onorat invitația de a participa la un turneu internațional la Tg. Mureș, Memorialul Fostelor Glorii ale Handbalului Mureșean. Competiția se bucură de prezența a șase echipe care au fost împărțite în două grupe: MTK Budapesta, Mureșul Tg. Mureș, CSS Sfântu Gheorghe în grupa A și CSM Pitești, CSM Cetate Deva, CSM Bistrița în grupa B. în primul joc al grupei B, CSM Bistrița a întâlnit CSM Pitești, una dintre echipele care și-a exprimat intenția de a promova în prima ligă. După o repriză echilibrată încheiată la egalitate, 10-10, bistrițencele au făcut o repriză a doua mult mai bună decât adversarele și au reușit să se impună în final cu scorul de 29-25.

Lotul folosit de antrenoarele Carmen Mican și Loredana Buf: Paula Mărtari, Alina Domniți,  Lia Cira, Elisabeta Cadar(7 goluri), Irina Boiciug(4), Denisa Dorhoi, Andrea Săsărman, Andreea Balogh, Alina Șorodoc(6), Mădălina Mândru(7), Mihaela Sînă(4), Raluca Buia(1), Andreea Covaci..

Carmen Mican, antrenor:”Suntem în plină perioadă de pregătire pentru noua ediție de campionat. Este un turneu bine venit deoarece în această perioadă jocurile ne ajută să creem relațiile de joc necesare necesare pentru jocurile din campionat. Mai avem încă mult de lucru deoarece  am adus mai multe jucătoare noi care au jucat la alte echipe, iar pentru a forma o echipă competitivă este nevoie de timp”.

 Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 434 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *