Handbal, Corona – Gloria 22-24: Dulce – amărui! Cum au văzut meciul cei doi antrenori

Horațiu Pașca și Ion Crăciun, tehnicienii celor două echipe românești care s-au întâlnit ieri în turul trei al Cupei EHF, nu s-au prea bucurat niciunul după meciul care a trimis Corona Brșov în grupele competiției.

Pașca a ieșit învingător din acest meci, dar a pierdut calificarea pentru că echipa lui a marcat mai puține goluri în deplasare decât a făcut-o Corona la Bistrița. Crede că jucătoarele lui au făcut un meci bun și se declară mândru de ele:

„A fost un meci de nivel internațional. Le felicit pe fetele mele. Este cea mai amară victorie din viața mea, însă sunt mândru de ele. Poate cu mai multă atenție, cu puțin noroc, lucrurile stăteau altfel. Cred că am fost peste Brașov și asta mă bucură. Corona este una dintre cele mai puternice formații din Liga Națională și cred că va face o figură frumoasă în Cupa EHF. Eu îi doresc mult succes”, a declarat Horațiu Pașca.

De partea cealaltă, Crăciun are satisfacția calificării dar s-a declarat trist pentru că echipa lui nu a arătat publicului ce a dorit să vadă acesta:

„A fost un joc foarte greu, știam că așa ceva ne va aștepta. Din păcate pentru noi, nu am reușit să ne concentrăm, pentru că emoțiile au depășit nivelul normal. Echipa este una tânără și emoțiile au fost multe. Este greu să treci un astfel de prag.

Din păcate, multe fete sunt nemulțumite. Mi-aș dori să fie nemulțumite nu pentru că nu intră, ci pentru ceea ce fac în momentul în care sunt pe teren. Și oboseala și-a spus cuvântul, dar sunt puțin nemulțumit că nu își dau seama că nu poți să dai două goluri în aceeași fază. Nu te grăbește nimeni. Am reușit să o scoatem la capăt, pentru că am dat mai multe goluri în deplasare. Pentru asta le felicit, pentru că este munca lor.

Sunt însă trist că nu am arătat publicului ce ne-am dorit. Sper că ne vom reface și ne vom încărca bateriile, pentru că ne așteaptă o lună ianuarie foarte grea. Sper să avem noroc de adversari accesibili în grupe și să putem merge cât mai departe. Sunt bucuros că oamenii din Brașov vor vedea meciuri din grupele acestei competiții”, a declarat antrenorul Coronei, la sfârșitul partidei câștigate de bistrițence cu 24-22

 | 1.166 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *