Handbal: Nu ne-am calificat, dar există șanse să jucăm în această ediție a Cupei EHF!

Gloria nu a prins loc de cupe europene în urma clasamentului înghețat de anul acesta, dar ar putea avea șanse să joace totuși în EHF.

Din cauza pandemiei, există echipe în Europa care și-au anunțat retragerea din cupele europene. Locurile rămase vacante vor fi redistribuite țărilor care au coeficient bun. Și cum România se află pe locul 2 în Europa ca valoare a campionatului feminin, ar putea primi un loc în plus anul acesta.

Varianta este confirmată de oficialii clubului susținut de Consiliul Județean.

”Da, am făcut demersuri la federație, prin care ne-am arătat disponibilitatea să jucăm în cupele europene. Așteptăm vești de le federația europeană, nu știm ce se va întâmpla, însă noi suntem pregătiți”, spune Eugen Cosma, directorul clubului bistrițean.

Și Horațiu Pașca are speranțe că acest lucru s-ar putea întâmpla. ”Am depus un dosar prin care am cerut cel de-al patrulea loc pentru România în EHF. Sunt multe schimbări în Europa. Sunt echipe care au rămas fără sponsori din cauza pandemiei. Nu știu cât sunt de mari șansele pe care le avem, dar ele există și ținem cont de ele”, a declarat Pașca pentru sportulbistritean.ro.

 | 737 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Pandemia NU a trecut prin CJ Bistrita N? Sau e campanie electorala pentru R Moldovan . Ce excroci ?

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *