Handbal: Bistrițenii Ioan și Mihaela Ani-Senocico au plecat de la Alexandrion Cluj

Anul 2015 prinde echipa de handbal feminin a Universității Alexandrion Cluj cu un nou antrenor. Formația aredeleană s-a despărțit de tehnicianul bistrițean Ioan Ani Senocico, cu care a adunat două victorii în 13 etape, și a numit-o la cârma echipei pe Carmen Amariei.

Nu doar Ioan Ani-Senocico s-a despărțit de ”U” Alexandrion Cluj, ci și soția sa, Mihaela, care a evoluat în întreaga sa carieră din prima ligă la echipa din Ardeal, mai puțin timp de șase luni, în sezonul 2004/2005, când și-a încercat norocul în Danemarca, la Randers.

 „Mi-ar fi plăcut să-mi închei cariera la Cluj, am visat asta, dar nu s-a putut. Regret foarte mult că plec de acasă practic. Am îndurat multe aici, cu bune și cu rele, dar n-am mai suportat. O să-mi fie extrem de dor de fani, de colege, de oraș. Îmi voi aminti cu mare bucurie și mândrie în același timp de meciurile din Champions League. Doamne, ce atmosferă! Numai la Cluj se poate vedea așa ceva. Dar se pare că nu toată lumea a apreciat.”, a declarat Mihaela Ani-Senocico, pentru stiridesport.ro.

În vârstă de 32 de ani, Mihaela Ani-Senocico, un produs al Liceului cu Program Sportiv din Bistrița, descoperită și lansată de antrenorul Iuliu Crăciun,  este aproape de a semna cu CSM Cetate Deva, potrivit aceleiași surse.

sursa foto: monitorulcj.ro

 | 980 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *