Handbal: Bistrița, poligon de tir pentru CSM București! Am fost carne de tun și de data aceasta!

117 goluri a primit echipa noastră în 3 meciuri jucate la Bistrița cu CSM București.

Am pierdut la 10 goluri în 2016 (25-35), la 19 goluri în 2017 (27-46) și la 18 astăzi (18-36), în etapa a 10-a din acest campionat.

Prea mult respect în fața echipei bucureștene, fie ea și campioană europeană. Prea multă frică și prea puțin orgoliu pentru o echipă ardeleană care are 4 jucătoare la lotul național al României și una la naționala Spaniei.

Învinse de la încălzire, așa au intrat pe teren bistrițencele noastre și doar un covor roșu mai lipsea de pe teren, întins în fața adversarelor de azi.

Niciun pic de ambiție, de mândrie, de determinare! Foarte multe greșeli neforțate, ratări copilărești, mingi pierdute aiurea.

Fără viteză, fără poartă și fără extreme (cu o excepție, Nicoleta Dincă, singura care a făcut față jocului), Gloria a fost carne de tun în fața CSM-ului, care n-a forțat mai deloc.

Vulnerabile în apărare și luând-o la țintă pe Paula Ungureanu în atac, bistrițencele n-au avut nicio șansă astăzi, în fața unei săli arhipline, care ar fi așteptat ca favoritele să ”moară” pe teren cu adversarele de gât.

A fost 8-17 la pauză și 18-36 la final, într-un meci de care își vor aduce aminte doar copiii ce le-au asaltat cu poze pe campioane.

”Au fost ele prea bune sau noi prea temătoare?”, s-a întrebat și Pașca la final, supărat nevoie mare, deși el dăduse tonul la umilință, cu declarații sforăitoare și vasale înainte de meci. ” Am de făcut niște analize serioase în iarna asta”, a concluzionat el, și într-adevăr așa e.

Au marcat pentru echipa noastră:
Nicoleta Dinca (5),Valentina Ardean Elisei (4), Almudena Rodriguez (2), Teodora Bloj (2), Daniela Rațiu (2), Daniela Todor (1), Oana Țiplea (1), Bianca Zegrean (1).

În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 6 din cele 32 de mingi trimise de bucureștence pe poarta Gloriei 2018 ( 18 %) iar Ana Maria Inculeț o minge din 11 (9%).

 

 | 2.368 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Bataie de joc la adresa spectatorilor din Bistrita din partea lui Pasca & companii care inghit la greu banii de ordinul a 3-4000 de euro lunar , ca se relaxeze in vazul lumi ele pe teren ? RUSINE PASCA !!! RUSINE PAPARUDELOR !!!!!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *