Handbal: Nu stă bine cu moralul! Erd pierde acasă în campionat și are 3 înfrângeri consecutive!

Adversara Gloriei din partida decisivă de duminică, ERD Handball, a pierdut ieri acasă, într-o partidă de campionat. Aflată pe locul 4, ERD a întâlnit echipa de pe locul 7, Dunaújváros Metalurgie KA, și a pierdut cu 26-28.

Cea mai bună marcatoare a fost Nascimento, cu 6 goluri. Au mai marcat:  LAVKO 4, Tóth G. 3, Szabó L. 2 (2), Jerábková 4, Schatzl Natalie 2,Kisfaludy 1, Kovacsevics 3 , Termány 1.

Erd a traversat o săptămână negativă, cu 3 înfrângeri consecutive. A pierdut în campionat la echipa de pe locul 5, 29-26 la Vaci, a pierdut la Odense cu 31-24 și acasă cu Dunajvarosi.

În aceași perioadă, Gloria a pierdut la Craiova (28-25), a bătut pe Lublin în EHF cu 26-20 și a câștigat aseară cu Rapid 34-25

Duminică, începând cu ora 18.00, Gloria va juca împotriva echipei maghiare în  ERD Arena. Meciul este decisiv pentru calificarea în sferturile EHF. Bistrițencele au un punct în față în clasament și au nevoie de cel puțin un egal ca să se califice între primele 8 echipe ale acestei competiții.

 

 

 

 

 

 

 | 1.521 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *