Handbal: Antrenament cu public! Gloria câștigă lejer cu ultima clasată!

Gloria a încheiat turul campionatului cu o victorie clară, acasă, cu ultima clasată, CSM Deva, 32-17.

S-au dus vremurile în care Bistrița și Deva își disputau din greu promovarea în prima ligă! Diferența de valoare s-a mărit considerabil în favoarea echipei bistrițene, care n-avea cum să se încurce astăzi în fața unei formații fără victorie în 13 meciuri.

Fără să se forțeze prea tare, Gloria a condus cu 4 goluri la pauză și s-a desprins la peste 10 goluri în repriza secundă, fiind aplaudată la final de cei aproape 400 de spectatori prezenți în Sala Polivalentă.

Meciul a marcat debutul Biancăi Bazaliu în echipamentul roșu-negru. Cam asta rămâne de consemnat după un antrenament cu public, căci așa se poate traduce această partidă. O partidă la discreția Gloriei, mai zgârcită cu handbalul în prima parte, dar dezlănțuită în repriza a doua.

Nicoleta Dincă, Almudena Rodriguez sau Florina Chintoan au fost printre cele mai bune jucătoare ale meciului, însă toate handbalistele bistrițene au încercat să se conecteze la tensiunea meciului, chiar dacă a fost una destul de scăzută.

Urmează 4 partide foarte grele, acasă cu Buzău și Cisnădie, în deplasare la CSM București și Brăila. Teste importante care ne vor arăta cu adevărat unde suntem. Deocamdată, locul din clasament continuă să fie destul de rușinos în comparație cu pretențiile, locul 10 din 14 echipe ale Ligii Florilor.

Au marcat pentru echipa noastră: Nicoleta Dincă – 7 goluri, Florina Chintoan – 5, Jovana Kovacevic – 3, Meike Schmelzer – 3, Ana Maria Iuganu – 3, Alexandrina Cabral Barbosa – 3, Laura Moisă – 2, Almudena Rodriguez -2, Sonia Seraficeanu – 2, Jelena Trifunovic – 1, Nina Zulic – 1

 | 1.908 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Având al doilea buget din liga cum de nu au facut spectacol cu echipa de pe locul 9-10?? Mare realizare ca am batut echipa de pe ultimul loc .Sau mai bine spus cam astea ne e valoarea sa batem echipe formte din junioare si sa se scrie in articol ca am facut o mare performanță .

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *