Handbal: Andreea Tetean, în cărți la CSM Bistrița! S-ar întoarce acasă după 9 ani la Cluj!

Una dintre cele mai valoroase jucătoare din pepiniera bistrițeană a ultimului deceniu, Andreea Tetean e foarte aproape de a semna un contract cu CSM Bistrița.

Crescută de antrenorul Iuliu Crăciun la Liceul cu Program Sportiv, Andreea a jucat doar la Bistrița și U Cluj. Acum are 28 de ani de ani, joacă centru, dar poate face față foarte bine pe orice post. Ea s-a înțeles cu antrenorul Horațiu Pașca și urmează să semneze un contract cu echipa bistrițeană.

”Când am ajuns la Cluj eram doar o copiluță plină de emoții, speranțe, vise si dorințe. Am fost primită cu brațele deschise și am găsit o adevarată familie aici: familia "U" . De la doamna de servici de la Sala Sporturilor Horea Demian la fetele din echipă, antrenori , kinetoterapeuți, maseuri, conducători, oamenii alături de care am cântat în tribună sau pe străzi, până la oamenii pe care i-am întâlnit întâmplător, am primit căldură, zâmbete , încurajări și mai ales lecții de viață. Vă mulțumesc tuturor pentru această perioadă minunată petrecută aici și pentru sentimentul unic "U" ."Primul pas pe stadion n-am să-l uit pân' am să mor…", a scris Tetean pe pagina de fb, după 9 ani petrecuți la Cluj.

 | 784 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *