Handbal: Almudena Rodriguez s-a transferat în Germania! Cine e în cărți să o înlocuiască!

Singura jucătoare străină din lotul Gloriei a semnat un contract pe un an cu Thuringer HC, echipă aflată în acest moment pe locul 2 în Bundesliga.

Almudena Rodriguez se desparte de Bistrița după doi ani petrecuți aici. Horațiu Pașca a adus-o de la o echipă din prima ligă spaniolă în 2017, ca o alternativă pentru Oana Chirilă.

Selecționată în naționala Spaniei, Almudena a dorit să se transfere la o echipă mai puternică și a ales să plece în Germania, contractul cu Gloria expirându-i în aceste zile.

”Am ales THC pentru că văd o mare șansă de a juca în Liga Campionilor, ceea ce înseamnă un vis devenit realitate pentru mine. De asemenea, vreau să cunosc o nouă ligă și un alt handbal. Sunt plină de nerăbdare să fac următorul pas în cariera mea sportivă și să fac tot ce pot pentru a-mi ajuta noua echipă „, a declarat Rodriguez pentru site-ul german sport4final-time.de

În locul jucătoarei spaniole, ar putea ajunge la Bistrița Natalia Vasileuskaya, pe care o vom vedea în ultimul meci pentru echipa ei, SCM Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, de la ora 17.30, în etapa finală a Ligii Florilor. Jucătoarea din Belarus se va despărți de campioana României după două sezoane de colaborare și e în negocieri cu conducătorii Gloriei.

 | 1.077 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *