Halterofilii s-au întors de la europene și mondiale! Adi Moldovan, încrezător în viitor!

 

În sala de ședințe a Clubului Sportiv Municipal, a avut loc, vineri,o conferința de presă organizată cu ocazia prezentării rezultatelor obținute de către halterofilii bistrițeni la Campionatul European de Haltere pentru seniori și la Campionatul Mondial de haltere pentru juniori II. La conferință au participat: Adriam Moldovan, director CSM, antrenorii Mugur Saranciuc, Ovidiu Fătu, Adrian Chivu și cei tei medaliați Răzvan Martin, Gabriel Sâncrăian, Monica Csengheri. Adrian Moldovan a prezentat rezultatele obținute de către cei trei sportivi: Răzvan Martin, medalie de aur la aruncat și medalie de bronz la total, în cadrul categoriei 77 kg, Gabriel Sâncrăian, medalie de bronz la smuls, categoria 85 kg, ambii la Campionatul European de seniori și Monica Csengheri, medalie de bronz la smuls, categoria 44 kg la Campionatul Mondial al juniorilor II.

Directorul CSM-ului s-a arătat mulțumit de medaliile obținute, sportivii demonstrând că rezultatele obținute de aceștia anul trecut n-au fost întâmplătoare. ”Sportivii și-au confirmat pozițiile în ierarhia europeană și mondială. Aceste rezultate ne fac să privim cu încredere în viitor” a declarat Adrian Moldovan.

Monica Csengheri a declarat ziariștilor că mondialele din Uzbekistan au fost foarte grele, cu sportive foarte valoroase, iar cu puțină concentrare putea obține un rezultat mai bun.

Răzvan Martin este mulțumit de medalia de aur obținută, el dorindu-și aurul și la total. A fost trecut la o categorie superioară, de la 69 la 77 kg și mai are încă mult de lucru până să se stabilizeze la noua categorie. ”Sper ca la Campionatul Mondial ce se va desfășura în toamnă să reușesc rezultate mult mai bune” a mai declșarat Răzvan Martin.

Gabriel Sâncrăian și-a dorit să câștige trei medalii, s-a pregătit bine la antrenamente, dar în concurs a ratat de două ori la aruncat, obținând doar o singură medalie la smuls.

Mugur Saranciuc a declarat:”m-am bucurat de pentru rezultatele obținute de către Răzvan, este un nou început pentru el, a început un nou ciclu olimpic la o categorie superioară. Nu ne interesează în mod deosebit competițiile următoare, obiectivul este unu pe termen, obținerea titlului de campion mondial în 2015 și medalii la Jocurile Olimpice din 2016”. A adăugat faptul că Martin mai are nevoie de ceva timp pentru a se stabiliza la categoria 77 kg.

Adrian Chivu și Ovidiu Fătu s-au arătat și ei mulțumiți de rezultatele și medaliile obținute, arătând că pentru toți cei trei sportivi există loc de rezultate mult mai bune pe care speră să le obțină în competițiile care urmează.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 340 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *