Haltere: Un sportiv de la CSM Bistrița, locul 5 la europenele de la Batumi

Florin Vizitiu s-a clasat pe locul 5 la total în cadrul Campionatelor Europene de haltere de la Batumi (Georgia). Sportivul legitimat la CSM Bistrița și antrenat de Ovidiu Fătu și Adrian Chivu a concurat la categoria 67 de kilograme și s-a clasat pe 6 la smuls, cu 135 de kilograme, și pe 7 la aruncat, cu 160 de kilograme.

”E o performanță foarte bună pentru Vizitiu, care n-a mai concurat de 4 ani. L-am transferat de la Arad, după o suspendare, și uite că a reușit să reintre în circuit”, spune Ovidiu Fătu.

Vizitiu e component al lotului național de seniori, lot care are 14 medalii obţinute la Batumi, dintre care şase de aur, trei de argint şi cinci de bronz. Elena Andrieş a cucerit trei medalii de aur, la cat. 49 kg, Loredana Toma a luat trei de aur la cat. 64 kg, Irina Lepşa a luat două medalii de argint la 64 kg (smuls, total) şi una de bronz (aruncat), Mădălina Bianca Molie (71 kg) a luat argint (smuls) şi bronz (total), medalii de bronz obţinând şi Cosmina Pană (cat. 45 kg, la stilul aruncat), Cristian Marian Luca (55 kg, la smuls) şi Sorina Hulpan (cat. 59 kg, la aruncat).

România participă cu 14 sportivi la competiţia de la Batumi, care oferă puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

 | 1.042 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *