Haltere: Juniorii I de la CSM Bistrița s-au întors cu 15 medalii de medalii de la Cupa României

 

Recent s-a desfășurat la Onești  Cupa României la haltere pentru juniori I și calificările pentru Campionatul Național din toamnă. Halterofilii de la CSM Bistrița, pregătiți de Mugur Saranciuc, Ovidiu Fătu și Adrian Chivu, au reușit să obțină 15 medalii: 6 de aur și 9 de argint.

În competiția feminină Monica Csengheri, pregătită de Adrian Chivu a reușit trei medalii de aur: smuls, aruncat și total la categoria 48 kg, iar Ileana Seica, pregătită de Adrian Chivu a reușit trei medalii de argint: smuls, aruncat și total la categoria 69 kg. La băieți, Alexandru Pîntea, pregătit de Ovidiu Fătu  a reușit trei medalii de aur: smuls, aruncat și total la categoria 69 kg, Raul Suciu, pregătit de Ovidiu Fătu a reușit trei medalii de argint: smuls, aruncat și total la categoria 85 kg, Claudiu Radu, pregătit de Mugur Saranciuc a reușit trei medalii de argint: smuls, aruncat și total la categoria 62 kg.

Ovidiu Fătu, antrenor CSM:”Sportivii noștrii au obținut rezultate foarte bune la această competiție. Ne pregătim în continuare pentru următorea competiție care se va desfîșura la Bistrița, în luna iunie, Cupa României, pentru juniori II”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 516 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *