Haltere: Junioara Monica Csengheri, bronz la Europenele de seniori! Doar 38 de grame până la argint!

Ediția 2015 a Campionatului European de haltere pentru seniori se desfășoară la Tibilisi, Georgia, în perioada 8-18 aprilie. Din delegația României face parte și bistrițeanca Monica Csengheri, legitimată la CSM Bistrița, pregătită de Adrian Chivu.

Aflându-se la primul campionat european de senioare, junioara bistrițeană a reușit să obțină medalia de bronz la stilul aruncat în cadrul categoriei 48 kg. Monica a ridicat aceeași greutate ca și sportiva clasată pe locul doi, dar a pierdut medalia de argint deoarece este mai grea cu 38 de grame decât sportiva din Franța.

Monica a avut rezultate bune și la smuls, unde a ocupat locul 6, dar și la total,  unde s-a clasat pe locul 5. Atât la smuls cât și la total a pierdut un loc în fața sportivei din Franța, din cauza greutății corporale mai mari.

Adrian Chivu, antrenor:” O performanță deosebită obținută de Monica, care se află la primul european de seniori. Această performanță vine după ce la precedentele europene de juniori Monica a obținut 3 medalii, una de aur și două de argint

Sportulbistritean

 | 400 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *