Halagian a dat din colț în colț la ”Corner”. Vezi ce-a zis armeanul despre blaturi

Florin Halagian, Nicolae Manea și Răzvan Grec au fost invitați luni seara la emisiunea ”Corner” de pe Direct TV. Dacă ultimii 2 cunoșteau formatul destul de incisiv al emisiunii, armeanul nu s-a simțit în largul lui când a trebuit să răspundă la unele întrebări mai indiscrete.

 „Faceți măcar diferența între un blat și o reciprocitate, fiindcă și asta e o cultură„

Tonul l-a dat un telespectator, care a sunat și l-a întrebat pe Halagian dacă a făcut vreodată blaturi alături de Pădureanu. Fostul antrenor de legendă al Argeșului a răspuns că nu a făcut niciodată blaturi, doar reciprocități. ”N-am făcut nici un blat niociodată. Au fost niște reciprocități, fiecare își lua punctele de acasă, noi câștigam cu tine acasă la mine și pierdeam acasă la tine. Ä‚sta nu e blat. Faceți măcar diferența între un blat și o reciprocitate, fiindcă și asta e o cultură. E o cultură a mai multor echipe, care își calculau punctele de acasă și din deplasare. Ziariștii nu au reușit niciodată să dovedească blatul. Blatul e atunci când vinzi”, a spus Florin Halagian.

 

Antrenorul care în sezonul trecut a preluat echipa de la Sandu Tăbârcă, a pus-o pe linia de plutire și a lăsat-o în derivă, plecând la jumătatea campionatului, s/a arătat deranjat când a venit vorba de Lucian Sănmărtean. Se știe că armeanul a avut un conflict cu numărul 10 bistrițean, în urma căruia nu  l-a mai primit la echipă. ”Nu are rost să vorbim despre Sănmărtean. Nu-i face bine nici lui, nici oamenilor care îl iubesc. Nu am venit la emisiunea asta pentru tine, ci pentru Jean Pădureanu. Nu pot fi manevrat să răspund ce vrei tu”, i-a replicat Halagian lui Adrian Linca.

 

”Noi stăm aici cu sufletul, nu stăm pentru bani”

În ce privește, situația financiară grea în care se află clubul, atât Halagian cât și Manea au spus că nu stau la Bistrița pentru bani și că nu au luat nici un leu până acum. ”Noi stăm aici și cu sufletul că am jucat aici, că domnul Halagian e prieten cu Pădureanu, nu pentru bani. Dacă era pentru bani trebuia să plecăm de mult”, a spus Manea. ”Nu am luat nici un ban de la Gloria, nici anul trecut, când am stat 3 luni și jumătate. Eu umblu cu bani mulți la mine, dar nu de la Gloria. Am 3 servisuri, eu am venit de plăcere aici, n-am nici salariu”, a declarat halagian la întrebarea moderatorului dacă Gloria își permite să plătească 2 antrenori, nu unul.

Halagian s-a simți deranjat și de întrebările legate de plecarea de anul trecut, de neînțelegerile pe care le-a avut cu Jean Pădureanu. ”Eu nu m-am certat niciodată cu el. De fapt ne certăm permanent. Dar suntem prea buni prieteni ca să ținem la supărare. sincer să fiu mă cam săturasem de drumuri, eram cam obosit. De altfel, cei din familie îmi tot spuneau că sunt tată și soț la fără frecvență, acum sunt și bunic la fără frecvență”, a spus antreenorul care a împlinit 72 de ani.

 

sportulbistritean.ro

 

 


 | 391 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *