Hagi:”Gloria are jucători talentați dar suferă la jocul colectiv” (FOTO/VIDEO)

 Gheorghe Hagi a fost asaltat de fani la Bistrița la meciul pe care echipa sa, Viitorul Constanța, l-a disputat pe terenul Gloriei (1-1). S-a pozat cu multă lume încă de la intrarea pe stadion, înainte de a începe partida. La final, mulți copii și nu numai l-au solicitat pe "Rege" pentru poze și autografe pe minge. A stat minute bune cu ei și s-a pozat cu toți, cu multă răbdare și bună dispoziție. A răspuns la toate întrebările jurnaliștilor și s-a amuzat când a fost întrebat dacă trebuie să schimbe Gloria antrenorul sau dacă îl ia pe Sabău pe banca Viitorului Constanța.

 
 
Vă așteptați să aveți atâția fani aici?
 
Eu am avut o carieră, mi-am făcut datoria și normal că am suporteri. Chiar dacă sunt copii, probabil știu de la părinții lor că am venit de multe ori la Bistrița, am făcut cantonamente cu lotul național aici. Sunt mulțumit de rezultat, cu toate că vroiam trei puncte, dar Bistrița a forțat să dea tot ce are mai bun să câștige, să rămână în cursă. Eu zic că un punct e bun pentru noi, că am jucat două meciuri grele, o deplasare grea, lungă și un meci acasă, cu Pandurii, care ne-au alergat și am cheltuit foarte multă energie. Echipa e foarte tânără și atunci n-am mai fost așa de proaspeți.
 
Urmează meciul cu Steaua…
 
De luni o să pregătim și meciul cu Steaua, și meciul cu Dinamo. Mergem să jucăm, să ne batem cu ei. Ei sunt mai buni ca noi, dar trebuie să suplinim cu talentul, cu ambiția, cu dorința și poate și cu puțină șansă.
 
Gloria cum vi s-a părut?
 
O echipă cu talent, o echipă care are jucători care mi-au plăcut. Probabil suferă puțin la jocul colectiv, trebuie să fie mai organizată, mai puternică colectiv, că individual au talent. Jocul fără minge trebuie să îl facă mai bine, să lucreze mai mult. În rest, e o echipă frumoasă, tot timpul a jucat bine, știam că sunt periculoși și de ce mi-a fost frică nu am scăpat. A dat Predescu gol. Speram să nu dea gol azi, dar are calitate și a marcat.
 

V-am văzut alături de Neluțu Sabău în tribune…
 
A venit să ne vadă. Dacă e la Cluj aici, a venit să vadă copiii, echipa.
 
Vă gândiți să-l luați antrenor?
 
El zice că va semna la o echipă mare și poate îmi ia niște jucători. Glumesc…Noi avem antrenor, un băiat tânăr. 
 
Ar trebui să schimbe Gloria antrenorul?
 
O întrebare grea, șmecheră…Nu, nu…nu-mi puneți întrebări de astea…am eu destule (râde).
 
 
Augustin Danci


 | 287 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *