Gloria, victorie clară în al doilea amical al verii! Miercuri, meci cu echipa din Târgu Mureș!

După 0-0 cu Arieșul Turda și 2-1 în Cupa României cu Unirea Dej, Gloria a jucat al treilea meci înaintea începerii campionatului.

Jucătorii antrenați de Dan Matei și Aurel Nalați au câștigat cu 4-1 la Ocna Mureș, în fața unei echipe nou promovată și ea în Liga a treia.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Suciu, Stoianof, Cilean și Meșter.

Cei doi antrenori au folosit primul 11: Pop, Patca, Bucur, Hasnăș, Meșter, Moldovan, Nalați, Dobrea, Cilean, Stoianof, Suciu. Au mai intrat: Candale, Horațiu Bușiță, Minta, Sângeorzan, Racoți, A. Pop. Țigorean.

Miercuri, 8 august, de la ora 17.00, e programat un alt meci de verificare. La Lechința, Gloria va întâlni MSE Târgu Mureș, echipă nou promovată în Liga a treia.

Apoi, săptămâna viitoare e programată următoarea etapă din Cupa României, tot cu o echipă de C, dar nu se cunoaște încă numele ei.

Campionatul va începe în 25 august și, aproape sigur, Gloria va face parte din seria a 5-a, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc în calitate de favorită la promovare, dar și cu nume ca Sănătatea Cluj, CFR 2, Arieșul Turda, Galda, Baia Mare sau Gaz metan 2.

În ce privește lotul, ultima noutate este legată de legitimarea lui Sebi Rus. Cu mare experiență în acest eșalon, Rus va completa lista atacanților, în capul ei fiind Ovidiu Stoianof.

 

 

 | 1.692 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

 1. Bravo!
  Este bine că v-ați reunit din timp (cu 5 săptămâni inainte de inceperea campionatului).
  Este bine că jucați 3 meciuri amicale și două meciuri in Cupa României, inaite de startul Ligii a III-a.
  Minusul ar fi acela că cele 5 echipe nu sunt echipe de top sau de mijlocul clasamentului. Așa să vedem cum ne descurcăm in fața unor echipe care au mingea 70% din timpul regulamentar de joc.
  Sper să intâlnim un adversar puternic in etapa viitoare a Cupei României!

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *