Gloria – Vaslui: 0-3 – înfrângere la scor de neprezentare!

Nici o șansă pentru echipa bistrițeană în fața echipei lui Adrian Porumboiu, într-un meci din cadrul etapei a 5-a din Liga 1.

Gloria a jucat curajos în prima repriză și n-a fost cu nimic mai prejos decât adversara lor, mult mai valorosă. Însă a primit un gol pe o neatenție la una dintre puținele ocazii ale oaspeților. Marius Niculae a agățat o minge în 6 m metri, a deviat-o în bară, iar Milanov a trimis-o pe sub Dolha în poartă (min. 38). Gloria a avut o ocazie bună prin Predescu, însă șutul acestuia a trecut puțin pe lângă poartă.

În partea a doua, bistrițenii nu au mai reușit să țină ritmul cu Sănmărtean și ai lui. Fostul număr 10 al Gloriei a inventat o fază la marginea careului, l-a deschis pe Milanov în dreapta și acesta l-a găsit pe Nicolae singur în fața porții: 0-2 în minutul 49.

Gloria a avuto răbufnire de orgoliu la o fază în care Curtuiuș a scăpat singur și a marcat, însă asistentul a văzut osfaid și Balaj a fluierat. Oaspeții puteau face mai repede 0-3, dar Nicolae a ratat de la 11 metri după un fault al lui Tudose iar Antal s-a jucat cu o mare ocazie la poarta lui Dolha. În ultimul minut, Sburlea a fost pus pe un contraatac de un corner executat aiurea de Predescu, a trecut de Dolha ieșit târziu la intercepție și a închis tabela cu un scor de neprezentare. 

Gloria Bistrița: Dolha, Kanon, Layo, Romario, Predescu, Cafasso, Ayza, Tudose, Peteleu, Markisio, Enescu.

Rezerve: Oghinciuc, Bratu, Feher, Zahiri, Curtuiuș, O. Ionescu, Anton. Antrenor: Nicolae Manea

FC Vaslui: Coman, Varela, Celeban, Stanciu, Caue, Sănmărtean, Milanov, Sălăgean, M. Niculae, Varga, Ndoye. Rezerve: Straton, Pinto, Antal, Sburlea, Raul Costin, Charalambous, Cordoș.  Antrenor: Marius Șumudică

Arbitri: Cr. Balaj, O. Șovre, F. Păunescu

 | 250 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *