Gloria, un nou rezultat de egalitate în Antalya

 

Astăzi , Gloria a susținut al noualea joc amical al stagiului de pregătire din Antalya, împotriva echipei Dinamo Batumi, locul 11 în campionatul Georgiei. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1, după ce la pauză bistrițenii conduceau cu 1-0, prin golul marcat de Chițu. Este al șaselea rezultat de egalitate obținut de Gloria în această perioadă de pregătire din Turcia. Și în această partidă staful tehnic a testat  trei jucători noi aflați în probe: senegalezul Mor, brazilianul Da Costa  și austriacul Walter.

Lotul folosit de antrenorul Nicolae Manea: Dolha, Å¢ârcă, Iordache, Hlinca, Stroe, Feher, R. Radu, Mor, Chițu, Enescu, Curtuiuș. Au mai jucat: Oghinciuc, Bota, Tene, Antonache, Da Costa, Walter.

Vasile Moga, director sportiv Gloria: „Am făcut o primă repriză foarte bună, pe care am controlat-o în totalitate. Am și înscris prin Chițu, de asemenea, ne-am creat multe ocazii, ratate de Răzvan Radu și Enescu. Am mai avut câteva și în repriza a doua, pe care nu le-am fructificat, după care adversarul a reușit egalarea”.

Ultimul  joc al Gloriei este programat joi, 14 februarie, după care vineri echipa se va întoarce acasă.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 231 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *