Gloria – U Cluj 3-1: Victorie de moral în amical

Gloria Bistrița și Universitatea Cluj s-au întâlnit vineri într-o partidă amicală. Bistrițenii s-au impus cu 3-0, prin golurile marcate de Curtuiuș, Predescu și Bratu, respectiv Cleiton.

Fără Nicolae Manea pe margine, tehnicianul fiind plecat În Germania la analize, Gloria a aliniat o formulă din jucători care au evoluat mai puțin, printre care Trestenicu, Enescu și Trașcă.

Bistrițenii au început mai bine meciul și au deschis scorul repede, în minutul 9, când Curtuiuș a deviat în plasă șutul lui Predescu (1-0). Clujenii au replicat repede prin Cleiton (14) și V. Gheorghe (18), dar execuțiile acestora n-au nimerit poarta lui Dolha. Gloria rămâne în ofensivă prin Predescu, care-l pune la grea încercare pe Balauru (23) iar apoi Tudose trece pe lângă golul doi, dar se pierde în fața lui Balauru (39). 1-0 la pauză într-o repriză în care s-a remarcat și tânărul Trestinicu, care a reușit câteva șarje ofensive pe partea stângă.

La reluare, Gloria majorează avantajul prin golul lui Predescu, care reia în poartă din șase metri, după o gafă în apărarea clujenilor. Ayza, Anton, Bratu, introduși în partea secundă dau un plus de viteză în jocul Gloriei și apar mai multe ocazii la poarta Universității. Bratu trage cu sete din unghi, în plasa laterală (69) și tot el nu-l poate învinge pe portarul Samoilă din cinci metri (73). Nu mai ratează însă în minutul 90, când face 3-0 după o pasă foarte bună primită de la Anton. Golul de onoare al clujenilor este înscris de Cleiton, care se distrează cu fundașii Gloriei și înscrie în poarta goală. Scor final, Gloria – U Cluj 3-1, după cel mai reușțit meci al bistrițenilor din acest sezon. Care din păcate nu se pune în clasament.

Gloria: Dolha; Trașcă, Tudose, Nastase, Cafaso – Feher, Enescu – Å¢ârcă, Predescu, Trestenicu – Curtuiuș. Au mai intrat: Bota, Anton, Reano, Ionescu, Ayza, Bratu, Keita

"U" Cluj: Balauru, Ciupe, Szilagyi, Eriko, Lupu – Paulionho, V. Gheorghe, Pătrașcu, Santos, V. Dinu, Cleiton. Au mai intrat: Samoilă, Nicola, Krumov, Muzac, Braz, Iancu, Roman, Cucui.

Augustin Danci

 | 199 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *