Gloria trebuie să plătească două miliarde până vineri! Altfel începe iureșul!

Cea mai mare amenințare cu destabilizarea clubului vine din partea jucătorilor neplătiți. Aceștia pot depune memorii la comisiile ligii, în urma cărora gruparea bistrițeană poate fi depunctată, neprogramată în campionat sau i se poate interzice dreptul de a transfera jucători.

După câțiva foști juniori bistrițeni care au câștigat sume relativ mici pe calea comisiilor LPF, în prezent se află pe rol cazul portarului Filip Lăzăreanu. Fiul fostului portar de legendă al Universității Cluj a venit anul trecut la Gloria, a jucat câteva partide după care conducătorii bistrițeni au vrut să renunțe la serviciile lui. Clujeanul s-a adresat ligii și a câștigat litigiul cu Gloria, clubul fiind obligat să-i plătească restanțe salariale în valoare de 48.000 de euro. Decizia a devenit definitivă, executorie și irevocabilă cu mai bine de 30 de zile în urmă, plata nu a fost făcută între timp, iar fotbalistul așteaptă ca LPF să penalizeze clubul debitor.

Dacă nu plătim până vineri, riscăm să fim amendați și depunctați. Căutăm soluții de plată”, a declarat pentru Sportul bistritean Alexandru Hatfaludi, directorul executiv al Gloriei.

Marțea viitoare, cazul va intra pe rolul Comisiei de disciplină. Dacă între timp nu se va depune la dosar un ordin de plată sau o înțelegere cu jucătorul, în 15 zile Bistrița va primi o amendă între 7000 și 10.000 de euro. Apoi i se vor lua câte 2 puncte la fiecare 15 zile. După 90 de zile dosarul va fi trimis la FRF pentru dezafiliere”, spune în Prosport  Valentin Alexandru – secretar general LPF

Lăzăreanu și Gloria au polițe mai vechi

Portarul Filip Lăzăreanu și antrenorul Nicolae Manea au avut un conflict în luna iulie, pe terenul 2 al Gloriei, în timpul unui antrenament. Cei doi s-au jignit reciproc și chiar s-au îmbrâncit, fiind despărțiți de jucători și de staff-ul tehnic. Motivul scandalului a fost legat de contractul pe care portarul l-a avut cu Gloria însă gurile rele spun chiar mai mult, că echipa bistrițeană ar fi avut o datorie și către tatăl lui Filip, avocat. Acesta din urmă ar fi ajutat clubul bistrițean în procesul cu Moraes însă Gloria nu s-ar fi ținut de înțelegere nici cu seniorul, dar nici cu juniorul, astfel încât cei doi au hotărât să se adreseze ligii.

Adrian Linca/ sportulbistritean.ro

 | 129 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *