Gloria strânge punct cu punct

– echipa bistrițeană adună puncte doar din remize până acum, deși are momente în care merită să mai și câștige

Gloria a scos o remiză la Ploiești, dar cu un minim de șansă putea obține o victorie. Bistrițenii au jucat prost în prima repriză, în care aproape că n-au contat în atac, dar au avut în Albuț un portar de nebătut. În partea a doua, Tăbârcă a schimbat total partitura de până atunci, ce n-a dat roade chiar dacă dispunea de 3 atacanți. Tehnicianul Gloriei a plusat la construcție cu Enescu și Săceanu, în locul lui Achim și Anca, ineficienți la acest capitol. Jocul echipei bistrițene a devenit mult mai consistent, iar ocaziile au apărut din ce în ce mai mult. După Hora și Enescu, primii care au amenințat poarta adversă în repriza secundă, a urmat Băjenaru care nu l-a putut convinge pe Crăciunescu să-i dea penalty. Absența norocului s-a văzut însă cel mai mult în minutele de prelungire, când bistrițenii au avut 3 cornere la poarta Astrei. Frăsinescu, Săceanu și Sănmărtean au avut 3 puncte la îndemână, dar au ratat șansa de a le trece în contul Gloriei. Urmează partida cu FC Vaslui, una în care Tăbîrcă are nevoie de suportul publicului și de ambiția jucătorilor pentru a confirma cu o victorie jocul promițător al echipei.

Este un început, echipa trebuie să se rodeze. Am încredere că vor veni și victoriile. În prima repriză puteau marca ei, am avut noroc. În partea a doua, cu puțină șansă, puteam înscrie noi. Este un rezultat echitabil.
Jean Pădureanu

A fost una dintre cele mai slabe reprize de până acum în jocul nostru. Însă am schimbat totul după pauză și ne-am creat ocazii mai clare de gol. Avem nevoie și de șansă, însă pentru a avea noroc poate că trebuie să și muncim mai mult. În continuare ne luptăm cu inconstanța unor jucători și cu lipsa de experiență a altora mai tineri.
Sandu Tăbîrcă

 | 125 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On