Gloria și-a definitivat lotul cu care va pleca în Antalya! Vezi cu cine va juca acolo!

După o primă perioadă de 12 zile de pregătire făcută la Bistrița, staful tehnic a definitivat lotul care va participa la al doilea stagiu de pregătire ce se va desfășura în Antalya.

Lotul cuprinde cei 11 jucători care au evoluat și in tur pentru Gloria: Dolha, Bota, Oghinciuc, Ionescu, Peica, Canon, Treistenicu, Feher, Enescu, Å¢ârcă și Curtuiuș, 10 jucători care au venit în probe: Dăruială, Iordache, Berceanu, Stroe, Tene, Pop, Dică, Florea, Stancu și Bițiș, 5 juniori din cadrul centrului: Jarda, Sîplăcan, Colța, Antonache și Hasnaș, Sighiartău de la Heniu Prundu Bârgăului și Răzvan Radu întors acasă după rezilierea contractului cu Delta Tulcea.

Acest lot poate suferi modificări în cazul în care unii dintre acești jucători nu vor accepta noile înțelegeri propuse de conducerea clubului și administratorul financiar. Joi, lotul se va deplasa la București, urmând ca vineri să se facă deplasarea în Turcia.

Sebi Moga, antrenor secund:”Am terminat primul stagiu de pregătire centralizată, am verificat o serie de jucători, ne-am decis asupra unui lot de 28 de jucători pe care o să-i vedem în cel de-al doilea stagiu al pregătirii din Antalya. Avem deja perfectate o serie de jocuri cu echipe puternice, cum ar fi Dinamo Moscova, Șeriff Tiraspol, Rubin Kazan, campioana Poloniei, în total vom juca 7-8 jocuri în care să ne putem edifica asupra potențialului echipei și a lotului cu care vom aborda returul campionatului”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 255 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *