Gloria – Severin 0-0: Manea arestează fotbalul la Bistrița! încă un meci ratat!

Gloria a remizat cu CS Severin, scor 0-0, într-o partidă contând pentru etapa a 32-a a Ligii I, la o oră la care toată România urmărea arestarea lui Gigi Becali.

Gloria începe în atac meciul și se apropie timid de poarta lui Hodoboc, cu câteva șuturi de la distanță. Prima mare ocazie vine în minutul 15, când Chițu trage bine iar portarul Severinului respinge cu greu. Severinenii au o replică anemică și presiunea Bistriței continuă. Începe o ploaie măruntă și deasă iar Curtuiuș are și el șansa să arate că nu a jucat degeaba 25 de meciuri în Liga 1: reia cu capul, pe lângă bară, din interiorul careului (22). 

Oaspeții se trezesc în cele din urmă și ratează trei mari ocazii de gol. Mai întâi, Thomas șutează tare, dar Dolha respinge în corner (27). Continuă forcingul la poarta Gloriei: Neacșa trage cu sete în transversală și apoi șutul lui Asanovic este scos de același portar al Bistriței (28). 

Gloria ratează cea mai mare ocazie în minutul 39, când Oprea îl ia la țintă pe Hotoboc, după o combinație frumoasă cu Cubilla. Până la pauză, Florin Costea mai are două șanse mari de gol, dar Ema Dolha e de neînvins și cele două echipe intră la cabine cu tabela albă, după o prima repriză spectaculoasă, cu ratări la ambele porți,

Repriza secundă începe cu oaspeții în atac. Mor Pouye îl trage în careu pe Asanovic și centralul dictează penalty. Costea execută dar Dolha e din nou erou și respinge de lângă bară (50). Enescu are o șansă bună de gol, dar trimite în zid din lovitură liberă (62) și tot el trage bine de la distanță, dar reține portarul (65). Markisio Moraes, revenit după o accidentare, arată că e fotbalist și face un contraatac bun, finalizat cu șut de Curtuiuș (68).

Finalul se mai domolește, Gloria încearcă mai mult dar are serioase probleme la finalizare. Bistrițenii joacă pe final cu un om în plus, după  Joel îl faultează dur în atac pe Kanon și vede al doilea galben (85). Cu un om în plus, Manea tot nu schimbă ofensiv și îl bagă pe Feher, de parcă vrea să conserve rezultatul. Curtuiuș poate aduce victoria dar mingea trimisă cu capul este respinsă de Hotoboc (88). Același Curtuiuș are ghinion pe final, când trimite o scăriță din unghi, dar mingea se duce în transversală (89). 

Se termină Gloria – Severin 0-0, după o partidă în care ambele echipe au avut ocazii bune de gol. Gloria a jucat bine în ofensivă dar a greșit mult în apărare, fiind salvată de fiecare dată de un super portar – Ema Dolha.

 

Gloria Bistrița: Dolha; Țârcă, Kanon, Hlinca, Stroe – Mor Pouye, Enescu (Feher `85) – Oprea (Radu `71), Cubilla, Chițu (Markisio `64)- Curtuiuș

CS Severin: Hotoboc; Dănănae, Tătaru, Asanovic, Dzalilov, Neacșa (Roman `89), Mirza (Bălău `89), Olah, Costea, Crăciun (Brata `46), Thomas

 

Arbitri: C. Popa; G. Bogdan, G. Stroe. Observatori: M. C.  Ionescu, Gh. Moise

 

 

 

Augustin Danci


 | 227 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *