Gloria se predă la primul meci în deplasare: 2-1 la Zalău!

Gloria pierde lamentabil la Zalău, 2-1, în etapa a doua din Liga a treia, la capătul unui joc în care a înscris prima, în minutul 4.

Florin Alexandru centrează de pe dreapta în careu, portarul Băican respinge până la Brumă, care reia în poartă de la câțiva metri. Meciul începe, practice, de la 1-0 pentru bistrițeni, dar jucătorii lui Coroian nu știu să-și păstreze avantajul și primesc gol în minutul 18, când Èširiac execută o lovitură liberă și Raul Stanciu reia din 6 metri., stabilind scorul pauzei,1-1.

În debutul reprizei secunde, cele mai mari ocazii le au zălăuanii, dar nigerianul Kuku n-are noroc la gol. Totuși, gazdele preiau conducerea în minutul 66, când Roghină prinde un șut perfect din afara careului și mingea se duce în poartă, la colțul lung. Gloria forțează egalarea, dar Brumă și Èšegle nu reușesc să înscrie și Zalăul trece de echipa de care s-a temut cel mai tare în această serie.

FC Zalău: Băican – Lung, Cozma (cpt.), Sabău, Ionașcu, Kinczel (66 Vălimărean), Ibrahim, Roghină, Stanciu (82 Horgoș), Èširiac (77 Tăbârță) , Kuku Antrenori: Călin Pop (principal) și Cristian Oros (secund)

Gloria Progresul Bistrița:  Raul Pop –  Budăcan (cpt.), Costin, Hlinca, Dobrea (55 Sâplăcan), Florin Alexandru (66 Nalați),  Bucur, Cilean (46 A. Pop), Fizeșan, , Èšegle, Brumă. Antrenori: Cristian Coroian și Sandu Negrean

Brigada de arbitri: Mircea Ardelean (Arad) – Sebastian Pantea (Arad) și Alina Mihoc(Arad) 

 Observatori: Traian Marchiș (Baia Mare) și Viorel Vancea (Oradea)

 | 209 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *