Gloria revine de la 0-2 cu Tiraspol. Goluri Răzvan Radu și Sighiartău

Gloria a susținut, astăzi de la ora 17.00, cel de-al treilea joc amical al stagiului de pregătire din Antalya, împotriva echipei pregătite de Mihai Stoichiță, Sheriff Tiraspol, echipă aflată pe prima poziție în campionatul Republicii Moldova.

Gloria joacă în  prima repriză mai slab, ceea ce permite adversarilor să marcheze de două ori prin brazilianul Luvannor în minutul 13 și slovenul Samardzici în minutul 35 și să conducă  la pauză cu 2-0. La pauză, antrenorul Nicolae Manea  a făcut  mai multe schimbări și echipa a jucat mult mai bine,  și-a creat mai multe ocazii de gol, două astfel de situații fiind fructificate de Răzvan Radu și Sighiartău. Aceștia au marcat pentru bistrițenii în minutele 57 și 88 și au adus al doilea rezultat de egalitate pentru Gloria în Turcia, 2-2 cu Sheriff Tiraspol.

Lotul folosit de antrenorul Nae Manea: Bota (Oghinciuc 46’), Å¢ârcă, Iordache (Berceanu 46’), Kanon, Stroe, Hlinca, Feher (Stancu 46’), Enescu (Tecja 46’), Bițiș (Răzvan Radu 31’), Pop (Chițu 46’), Curtuiuș (Reily 51’(Sighiartău 75’))

Următorul joc al Gloriei va avea loc duminică, 3 februarie, cu o echipă din campionatul Austriei.

Vasile Moga, director sportiv Gloria:”Echipa s-a mișcat de la meci la meci tot mai bine, suntem pe un drum bun. Sperăm să construim o echipă tânără și competitivă cu care să încercăm evitarea retrogradării”.

 

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 203 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *