Gloria pregătește meciul cu Gaz Metan! A venit cu forțe noi din Antalya!

 

După douăzeci de zile petrecute în Antalya, unde a efectuat al doilea stagiu al pregătirii de iarnă, Gloria s-a întors acasă, pentru a pregătii prima etapă a sezonului de primăvară.

În cadrul acestui stagiu din Turcia, Gloria a susținut 10 partide de verificare, soldate cu o victorie, șase rezultate de egalitate și trei înfrângeri, în care a marcat șase goluri și a primit douăsprezece. Cele șase goluri au fost marcate de către: Marius Curtuiuș-2, Marian Chițu, Andrei Enescu, Răzvan Radu și Otniel Sighiartău.

În aceste partide, pe lângă jucătorii care au plecat inițial în Antalya, staful tehnic a testat mai mulți jucători propuși de diferiți impresari și oameni de fotbal, din care antrenorul Nicolae Manea a reținut în lotul cu care va încerca să salveze echipa de la retrogradare pe Marian Chițu, un mijlocaș stânga de 26 de ani, ultima dată jucător la Concordia Chiajna, Fooye Mor, un mijlocaș central de 18 ani din Senegal și Kubilla Walter, un atacant de 23 de ani din Argentina.

După acest stagiu staful tehnic a renunțat la jucătorii Tene și Bițiș care au părăsit gruparea bistrițeană. După două zile libere, astăzi staful tehnic a programat două antrenamente, unul dimineața la 10,30 în sala de forță și al doilea după masă la 16,30 pe terenul doi, toată suflarea fotbalului bistrițean dorindu-și, pentru vineri, cînd Gloria va juca primul joc al sezonului de primăvară la Mediaș, obținerea unui rezultat care să ne dea speranțe pentru salvarea de la retrogradare. Din păcate există unele probleme de lot pentru jocul de vineri de la Mediaș, Curtuiuș este suspendat, în timp ce Kanon și Sighiartău sunt în continuare accidentați, fiind incerți pentru jocul cu Gaz Metan.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 261 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *