Gloria ”“ Poli Timișoara: 0-0

Gloria a s-a ales cu a 3-a remiză albă din acest miniretur, după cele cu Vasluiul și Mioveniul. În fața Politehnicii Timișoara, Gloria a jucat așa cum a făcut-o În toate meciurile din acest an. Cu mult devotament, cu o risipă mare de energie, Într-un registru tactic foarte bine respectat. Excesul de mingi lungi a făcut și el parte din scenariul lui Sabău, care a Încercat să nu le dea mingi și să nu le lase spații jucătorilor adverși, mult mai valoroși decât ai noștri. Un rol important l-a avut și portarul Ciprian Tătărușanu, care a scos câteva mingi grele, la fel ca și colegul său de la naționala de tineret, Pantilimon. Urmează un meci la Craiova, iar apoi partida cu Steaua, două jocuri dificile, dar cu o mare cotă de interes.

…A fost un joc foarte, foarte greu. Sunt mulțumit de acest punct, consider scorul echitabil. E foarte greu să joci pe un astfel de teren…

…Acesta e cel mai greu an de când antrenez. Jucăm În deplasare fiecare meci. Trebuie să strângem rândurile, să fim foarte uniți. Încă nu suntem salvați de la retrogradare, dar cred că dacă mai facem 4 puncte vom realiza și matematic acest obiectiv…

…Am un angajament verbal cu președintele Pădureanu și nu voi pleca de la Bistrița nici În condiții de 100 de ori mai bune. Am acumulat mult aici ca antrenor. Consider că sunt pregătit să fac față la o echipă de top, dar deocamdată am promis că nu voi pleca și mă voi ține de cuvânt….


Ioan Ovidiu Sabău

Rezultatul e echitabil. Știam că pe acest teren nu se poate juca și de aceea am folosit doi Închizători. E un punct bun, foarte muncit.

Dusan Uhrin jr.

 | 77 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On