Gloria, la prima victorie în Antalya! Vezi pe cine a bătut și ce bistrițean a reușit dubla!

 

Vineri , Gloria a susținut al șaptelea joc amical al stagiului de pregătire din Antalya, împotriva echipei Etar Tarnovo, locul 16 în campionatul Bulgariei. Partida, care s-a disputat pe un vânt puternic, care a influențat evoluția ambelor echipe, s-a terminat 2-0 în favoarea Gloriei, astfel că Gloria obține prima victorie în turneul de pregătire din Turcia.

Golurile bistrițenilor au fost marcate de către Curtuiuș care a reușit să înscrie câte un gol în fiecare repriză, primul în minutul 27, cel de-al doilea în minutul 53, ambele goluri fiind înscrise din interiorul careului advers. Și în acest joc staful tehnic a testat  trei jucători noi aflați în probe: macedonienii Costa și Arber și austriacul Walter.

Lotul folosit de antrenorul Nicolae Manea: Oghinciuc, Treistenicu, Peica , Hlinca, Costa, Stancu(Pouye55),  Feher(Enescu68), R Radu(Colța58), Walter(Arber75), Pop(Chițu57), Curtuiuș(Antonache70).

Vasile Moga, director sportiv Gloria:”Am jucat pe un vânt foarte puternic, am făcut o primă repriză bună de tot, ajutați și de vânt, ne-am creat mai multe situații de gol, am avut și un penalty, refuzat de arbitru,am reușit să înscriem prin Curtuiuș, în repriza a doua, am jucat împotriva vântului și jocul s-a mai echilibrat puțin, am mai înscris odată prin Curtuiuș, care a fructificat o pasă venită de la Răzvan Radu”.

Următoarele jocuri al Gloriei sunt programate miercuri 13 februarie și joi 14 februarie.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 254 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *