Gloria Junior, setată pe 8-0! Două victorii identice la juniori B! Sâmbătă, două meciuri la aceeași oră!

Campionatul republican de fotbal pentru juniori B a luat-o pe repede înainte. S-au jucat 3 etape în 8 zile și a 4-a se va juca sâmbătă, de parcă federația s-ar grăbi să scape de această întrecere.

Gloria Junior, club nou înființat de Cristian Stanciu, a început cu un egal la Reghin și apoi s-a dezlănțuit acasă cu Mihai Georgescu Cluj-Napoca și în deplasare la Cugir, în două meciuri pe care le-a câștigat cu scor identic, 8-0. Lazăr e golgeterul echipei până acum cu 5 goluri, urmat de Băciuț și Hontilă câte 3.

În ultimul meci, antrenorul Gabi Cîrstea a jucat cu: Racoți, Hontilă, Pop, Priscorniță, Forogău, Cifor, Băciuț, Bălan, Moldovan, Irimieș, Lazăr. Au mai intrat: Bortaș, Dragotă, Stupinean, Macedon.

În etapa de sâmbătă, 10 septembrie, Gloria Junior  va juca acasă cu Miercurea Ciuc, de la ora 14.00, pe terenul mare din stadionul Jean Pădureanu.

Și LPS, cealaltă echipă bistrițeană înscrisă la juniori B s-a distrat cu Metalurgistul Cugir, 7-1, după ce a câștigat în prima etapă cu 3-1 la Cluj. Însă în etapa a 3-a,la capătul unui meci cu multe probleme de arbitraj,a pierdut cu 3-2 la Miercurea Ciuc.

Sâmbătă, va juca tot de la ora 14.00, dar pe terenul 2, cu Gaz Metan Mediaș.

 | 503 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *