Gloria încheie turul așa cum l-a început: JENANT! 2-1 la Chiajna!

Gloria a pierdut la Chiajna în ultima etapă a turului Ligii 1, după ce a ratat un penalty în primul sfert de oră și a primit golul decisiv în ultimele 15 minute.

Curtuiuș a șutat în dreapta portarului la un henț în careul gazdelor, sancționat cu lovitură de la 11 metri, însă Cobrea i-a ghicit colțul și a apărat. A fost minutul 15 al unui meci urât, minut care prevestea un joc prost al echipei bistrițene. Gazdele deschid scorul 10 minute mai târziu, când Ibrici prinde un șut din careu, la o fază de doi lei, ce putea fi evitată ușor de jucătorii lui Manea doar cu un pic de atenție în plus.

După pauză, Gloria reușește totuși să egaleze, Anton trecându-și numele pentru prima dată printre marcatorii Ligii 1. Bistrițeanul a prins un șut sănătos din suprafațâa de pedeapsă, la o fază prelungită la poarta Chiajnei. Însă Gloria nu a putut ține nici măcar de egal și s-a văzut îngenunchiată în minutul 75, când Belu reia sub bară la o ezitare a lui Dolha pe o centrare venită de pe stânga.
O înfrângere ce nu surprinde pe nimeni, la capătul celui mai slab tur de campionat pe care echipa bistrițeană l-a jucat vreodată în Liga 1.

Concordia: Cobrea – Belu, Leca, Ghionea, Bambara – Pană, Purece – Serediuc, Zuluf, Ibrici – Welington
Rezerve: Iancu, Belica, Damian, Paraschiv, A. Stan, Popovici, Simion

Gloria: Dolha – Peteleu, Canon, Al. Tudose, Reano – Anton, Zahiri – Braganca, Ayza, Romario – Curtuiuș
Rezerve: Oghinciuc, Trestenicu, Å¢îrcă, Laio, Feher, Peica, Enescu

 | 264 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *