Gloria, în tratative cu un fost internațional. Vezi despre cine e vorba!

 

Gloria negociază în aceste zile cu un atacant ce are 14 meciuri jucate în echipa națională, fost jucător la Nantes, Galatasaraz sau Litex Loveci

Este vorba despre Florin Bratu, lăsat liber de contract de Ioan Horoba de la Gaz Metan Mediaș. „Este foarte posibil să joace la noi. A venit astăzi și sper să ne înțelegem”, spune antrenorul Nae Manea, cel care îl știe pe Bratu din perioada în care a jucat la rapid.

Florin Bratu are 31 de ani și e născut la București. Și-a făcut junioratul la Rapid, unde a și debutat în Divizia A, în august 2001, într-un meci jucat împotriva echipei UM Timișoara. În 2003 a fost transferat la Galatasaray pentru suma de 2,75 milioane de dolari, din care însă Rapid a primit mai puțin de jumătate, restul mergând la impresarii jucătorului, Ioan Becali și Gică Popescu. În 2004 a ajuns în Franța, la FC Nantes, unde însă nu s-a adaptat și după ce a fost împrumutat la Valenciennes sau Dinamo, a fost în cele din urmă cumpărat definitiv de echipa bucureșteană, în vara anului 2007, pentru suma de 750.000 de euro.

În octombrie 2008, Bratu a suferit o accidentare gravă într-un meci al lui Dinamo la CFR Cluj, având nevoie de aproape un an pentru a-și reveni complet. A reluat pregătirile alături de Dinamo, dar a evoluat rar în Ștefan cel Mare. În aprilie 2010 a inițiat un puci al jucătorilor, părăsind cantonamentul echipei de la Cluj, alături de cinci coechipieri. A fost reprimit în cele din urmă la lot, evoluând până la finalul sezonului 2009-2010. În iunie 2010 a fost împrumutat la echipa bulgară Litex Loveci, pentru jumătate de sezon. A revenit la Dinamo în decembrie 2010, dar după câteva zile și-a reziliat contractul cu bucureștenii. S-a transferat apoi la Gaz Metan Mediaș, dar accidentările repetate l-au ținut mul pe margine.

În cele 11 meciuri jucate la medieșeni, fostul atacant dinamovist a marcat un singur gol. 

sportulbistritean.ro

 

 | 482 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *